El CAR, reconegut per la Federació Internacional de Tennis Taula


  • Comparteix:

Els presidents del CAR i la RFETM en el moment de la signatura

Els presidents del CAR i la RFETM en el moment de la signatura

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat és el primer i únic centre de l'àmbit estatal en ser reconegut per la Federació Internacional de Tennis Taula. En tot el món hi ha un total de 21 centres reconeguts de tennis taula i el CAR ha estat escollit per la implantació de la tecnològica als entrenaments d'aquest esport.

L'acord entre el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, la Federació Espanyola (RFETM) i la Federació Internacional de Tennis Taula ha conclòs amb la designació del CAR com a l'únic centre estatal reconegut per la seva recerca i desenvolupament en el treball de talents del tennis taula. D'aquesta manera, el CAR entra en el programa HOTSPOT, un projecte per a la formació i el desenvolupament del tennis taula.

El president del CAR, Joan Fontseré, i el president de la RFETM, Miguel Ángel Manchado, han signat l'acord aquest divendres al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.