UESC i Premià es juguen bona part de les possibilitats d'ascens directe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita el Premià aquest dissabte a les sis de la tarda en partit corresponent a la 16a jornada del grup 4 de Segona Nacional. Santcugatencs i premianencs són segons i primers, respectivament, i els màxims favorits per aconseguir la primera plaça que dóna l'ascens directe a Primera Nacional. Els locals estan invictes mentre que els santcugatencs només han perdut un partit en tota la temporada, precisament a l'anada (2-4) contra el Premià.

Qui guanyi el matx no tindrà assegurat l'ascens directe de categoria, però sí moltes opcions d'acabar primer del grup 4 de Segona Nacional. I és que la resta d'equips del grup no han estat capaços de derrotar ni els santcugatencs ni els premianencs en les 15 jornades que es porten disputades.

És per això que l'enfrontament entre el Premià i la UESC decidirà gairebé segur qui serà el campió de lliga i obtindrà l'ascens directe. A l'anada, la tripleta santcugatenca formada per Enric Bosch, Josep Anton i Francesc Castillo, va caure (2-4) contra l'equip premianenc integrat per Yeray Hernández, Òscar Campos i Jordi Comas. Els dos punts santcugatencs els van aconseguir Bosch i Anton davant Jordi Comas.

El jugador santcugatenc Enric Bosch destaca la qualitat dels rivals i en especial d'Òscar Campos.

Enric Bosch

És un equip que tenen un equip titular molt potent i un jugador que és superior a la resta.





El matx es disputa aquest dissabte a partir de les sis de la tarda a les instal·lacions de l'equip maresmenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.