La UESC de tennis taula afronta el tram final de lliga amb opcions de guanyar el títol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secció de tennis taula de la UESC encara les últimes cinc jornades del grup 4 de Segona Nacional en plena lluita pel lideratge amb el Premià, que manté la primera plaça gràcies a la diferència de punts particular. Els santcugatencs intentaran assolir la primera posició per aconseguir l'ascens de manera directa i, de passada, estalviar al club les despeses de jugar la promoció d'ascens que hauran d'afrontar el segon i el tercer classificat.

Arriba el tram final de lliga i els dos conjunts que han estat pugnant al llarg de tota la temporada continuen lluitant per la primera plaça. Premià i UESC disputaran les últimes cinc jornades sense marge d'error, ja que una desfeta els allunyaria de manera gairebé definitiva de la lluita pel títol. Tots dos equips han guanyat 14 partits i tan sols han cedit davant l'altre rival. En aquest sentit, la millor diferència de punts particular situa els premianencs al capdavant de la taula. En les cinc jornades que falten els santcugatencs es veuran les cares contra els seus tres màxims perseguidors, Vilafranca, Lluïsos d'Horta i School Zaragoza, i els dos últims classificats, Vic i Badalona. Per aquest decisiu tram, el palista santcugatenc Enrich Bosch assegura que l'equip arriba bé, però desconfia d'una possible relliscada del Premià.

Enric Bosch

Tenim confiança de guanyar tots els partits que queden, però sabem que és molt difícil que Premià punxi.



I és que la primera plaça dóna dret a l'ascens directe a Primera Nacional, mentre que el segon i el tercer classificat han de disputar una fase d'ascens durant un cap de setmana. Tal com explica Bosch, l'equip té experiència en promocions d'ascens i sempre han aconseguit l'objectiu de pujar de categoria, però a banda de l'aspecte esportiu, guanyar la lliga també comportaria un estalvi econòmic important per al club.

Enric Bosch

Esportivament sempre hem pujat bastant bé. En l'aspecte econòmic seria interessant pel club estalviar-se la promoció.





El primer rival dels vermell-i-negres serà el Lluïsos d'Horta, quart classificat, mentre que el líder, el Premià rep el Badalona, penúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.