El Club Voleibol Sant Cugat signa un acord de col·laboració amb el SAF-UAB


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat treballa per seguir creixent / Font: Cvsantcugat.com

El Volei Sant Cugat treballa per seguir creixent / Font: Cvsantcugat.com

El Club Voleibol Sant Cugat i el Servei d'Activitat Física de la Universitat Autònoma de Barcelona (SAF-UAB) signen un conveni de col·laboració d'un any de durada. El club santcugatenc es farà càrrec de la coordinació de les activitats de voleibol que organitza el SAF, mentre que aquest cedirà espai a les seves instal·lacions perquè equips de l'entitat vermell-i-negra hi entrenin. Un infantil, un cadet i un juvenil tindran una franja setmanal d'entrenament.

El Volei Sant Cugat segueix cercant fórmules per poder fer front a la demanda de jugadores i equips que aglutinen el curs que ve. El creixement del club fa que s'hagi de buscar instal·lacions més enllà del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. I amb aquest objectiu ha signat el conveni amb el SAF, a canvi de potenciar el voleibol i l'esport femení a la UAB.

El club que presideix Miquel Martínez durà a terme la coordinació dels equips de voleibol de la universitat, crearà una escola per augmentar la tecnificació d'aquest esport i es farà càrrec del grup d'adults. Més enllà del benefici que extreu pel que fa a les instal·lacions, aquest acord fa entrar en contacte el Volei Sant Cugat amb el voleibol universitari, un fet que, segons el president vermell-i-negre, Miquel Martínez, és positiu.

Miquel Martínez



El conveni s'engegarà a partir de l'1 de setembre i està previst pel curs 2014-15, amb opció a renovar-lo sempre que sigui profitós per totes dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.