El juvenil de l'Anderlini millorarà el nivell del Torneig Internacional de voleibol


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat millora any rere any

El Volei Sant Cugat millora any rere any

El Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de voleibol acollirà en la seva 11a edició el juvenil de l'Anderlini, un dels conjunts de formació més potents a nivell continental. Una altra de les novetats serà la presència d'un equip de l'Escola Marupe de Riga, en un campionat que obliga l'entitat santcugatenca a augmentar el nombre d'equips pel creixement dels conjunts del club.

El Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat segueix consolidant-se com una de les cites més importants del voleibol formatiu europeu. Després de 10 anys d'existència i amb el bagatge i l'experiència de totes aquestes edicions, enguany s'espera augmentar la xifra de 44 equips que va acollir fa una temporada. Tot plegat, per fer lloc als dos nous equips que formaran part de l'estructura del club vermell-i-negre.

El torneig, que començarà dijous 17 de setembre i acabarà diumenge 21, reunirà alguns dels millors equips cadets a nivell estatal i comptarà amb la participació de luxe de l'Anderlini italià en categoria juvenil. Un fet que, com ressalta el president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, augmentar d'una manera notable el nivell en aquesta edat.

Miquel Martínez

La novetat esportiva més important és que aquest any vindrà un juvenil d'Anderlini. La categoria juvenil farà un salt espectacular.


Els dos primers dies es disputarà la que s'anomena 'fase local', mentre que durant el cap de setmana es resoldrà el torneig amb la resta d'equips. Les seus del campionat seran el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i els pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.