El Volei Sant Cugat començarà la temporada a Superlliga 2 com a local


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat començarà la temporada a casa / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat començarà la temporada a casa / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat viurà el retorn a Superlliga 2 contra el Volei Playa Madrid al Pavelló de Voleibol de Valldoreix. Les santcugatenques jugaran al grup B de la competició, en una fase regular que donarà el tret de sortida el tercer cap de setmana d'octubre i finalitzarà a meitat de març. Dels vuit rivals restants hi ha dos recent ascendits, el Volei Grau Castelló i el Voley Ciutat Cide, i un equip català, el Sant Boi.

Els dos desplaçaments més llargs que hauran de dur a terme les jugadores santcugatenques seran a les Canàries, per jugar contra el Tenerife Santa Cruz, i a Andalusia, per enfrontar-se a CD Universidad de Granada i a Volley is Life Grupo 2008 d'Almeria. Precisament per aquests dos últims casos el club està movent fils per poder disputar totes dues jornades en un mateix cap de setmana. Això passa per canviar el factor local i visitant i encadenar les dues jornades, les 6 i 7 a la primera volta i les 15 i 16 a la segona, en dos dies.

Més enllà d'aquests rivals, una altra de les dates assenyalades serà quan es disputi el derbi català del grup. A la quarta jornada, al segon cap de setmana de novembre, el Sant Cugat visitarà el Sant Boi al Poliesportiu Municipal la Parellada, mentre que les santboianes es desplaçaran a Valldoreix a finals de gener per disputar el matx de tornada.

Malgrat tractar-se de l'equip recent descendit de Superlliga, el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, defuig d'aquest teòric favoritisme tenint en compte que la temporada que ve serà un curs de 'relleu generacional'.

Miquel Martínez

Crec que hi ha equips amb capacitat per fitxar. Penso que per nosaltres és un canvi generacional profund, és un any de tornar a aposentar-se.


Els altres rivals seran el Cvleganés.com i l'Universitario Guadalajara. El format de la competició fa que la Copa de la Princesa la disputin els primers classificats de cada grup al final de la primera volta, mentre que la fase d'ascens la jugaran els dos primers dels grups A i B en una lligueta. El primer i el segon d'aquesta darrera fase ascendiran a Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.