La central Paula Garcia tanca la plantilla del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

Paula Garcia en acció amb el seu anterior equip, la Curtidora / Font: Rubén Galindo

Paula Garcia en acció amb el seu anterior equip, la Curtidora / Font: Rubén Galindo

La central Paula Garcia es converteix en la darrera incorporació del Club Voleibol Sant Cugat procedent de la Curtidora asturiana de Superlliga 2. Garcia amb àmplia experiència a la categoria serà una de les jugadores importants segons l'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz. Ruiz creu que serà una peça destacada en l'aspecte ofensiu de les santcugatenques.

El Volei Sant Cugat ha aconseguit el fitxatge desitjat, Paula Garcia. Garcia de 23 anys és una jugadora referent en el seu exequip, la Curtidora, i ha de tenir un paper important a l'equip santcugatenc tant per la seva experiència com per la seva qualitat a la pista. La jugadora asturiana arribarà a la nostra ciutat en les properes setmanes per iniciar la pretemporada amb el seu nou conjunt l'1 de setembre.

L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, es mostra satisfet amb aquesta incorporació i destaca la seva potencia física en el joc defensiu i ofensiu.

Rafa Ruiz

És una jugadora que ens aportarà molt en el bloqueig i també en l'aspecte ofensiu.


Ruiz ja disposa de 10 fitxes i dóna per tancada la plantilla que enguany militarà a Superlliga 2. El debut de les santcugatenques està previst per al 18 d'octubre a casa davant el Volei Playa Madrid. Les de Rafa Ruiz disputaran un total de tres amistosos, un contra Esplugues i dos contra Santboi, també participaran a la Lliga Catalana prevista per al 27 i 28 de setembre. Com a novetat les jugadores i el cos tècnic faran una estada a Olot del 3 al 5 d'octubre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.