El Torneig Internacional del Voleibol Sant Cugat tanca el cartell amb 44 equips


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat confirma la presència d'un total de 44 equips a l'11 edició del Torneig Internacional que tindrà lloc del 17 al 21 de setembre a la nostra ciutat. Com cada any, els millors equips de l'Estat espanyol i d'altres estrangers, com el potent Anderlini italià, prendran part d'una edició en la qual s'espera un gran nivell en categories cadet i juvenil.

14 equips infantils, 16 cadets i 14 juvenils són el cartell d'enguany d'un Torneig Internacional que segueix fidel a la cita iniciada ara fa 11 anys i que ha vist passar grans equips de tot Europa. En aquesta edició s'estrenen equips letons i portuguesos i repeteixen els italians Anderlini i Tor Sapienza.

Com sempre la categoria cadet viurà alguns dels partits més emocionants del torneig i enguany la juvenil surt reforçada amb la presència del potent Anderlini, sempre sinònim d'espectacle. La categoria infantil és sempre la que més incògnites suscita per la joventut de les seves participants. Un torneig que intenta millorar any rere any, portant els equips més potents del panorama estatal i internacional, com comenta el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

No venen tots els equips que hi podrien ser, però el nivell és de Campionat d'Espanya. Equips com l'Anderlini li donen un gran nivell, intentem que vinguin equips campions.


Cal recordar que en l'edició anterior la categoria juvenil se la va adjudicar el Feel Volley Alcobendas, la cadet el CV Vall Hebrón i la infantil l'Anderlini. El pressupost total del Torneig Internacional és d'uns 6.000 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.