Dos juvenils del CV Sant Cugat passen a semifinals del Torneig Internacional


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Vilassar i el Pallavolo Anderlini

Imatge del partit entre el Vilassar i el Pallavolo Anderlini

La 3a jornada de l'11è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat ha deixat el juvenil A i el C del Club Voleibol Sant Cugat en unes semifinals en què es veuran les cares amb l'Alcobendas i l'Esplugues respectivament. A categoria cadet, hi haurà enfrontament entre dos cadets santcugatencs i un altre del Voleibol Sant Cugat jugarà contra el Getxo, mentre que en infantil, hi ha dos equips del Voleibol Sant Cugat classificats per a quarts de final.

Aquest dissabte, a més de la disputa de partits, ha tingut lloc la presentació dels 44 equips i més de 500 jugadores del torneig. A l'acte ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el directiu de la Federació Catalana de Voleibol, Alfredo Bergua, i membres de la directiva del Volei Sant Cugat. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca l'alt nivell de totes les categories.

Miquel Martínez

La veritat és que hi ha un gran nivell en totes les categories. L'Anderlini ha anat de menys a més i a la categoria cadet també estem veient bons equips.


Aquest diumenge es disputaran la resta de partits i les finals al pav 3 de la Rambla del Celler a partir de dos quarts de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.