El Volei Sant Cugat intentarà fer-se fort a casa davant el Voley is Life


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Federación Espanyola Voleibol

Imatge d'arxiu / Font: Federación Espanyola Voleibol

El Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte a les vuit del vespre el Voley is Life d'Almeria en partit corresponent a Superlliga 2. Un matx contra un rival de la part mitja baixa de la classificació i contra el qual podria debutar, després de superar la lesió, un dels fitxatges de la temporada, Nadia Molino. Les santcugatenques hauran de reservar forces per l'endemà, ja que aquest cap de setmana disputen jornada doble. Diumenge reben el Granada, tercer classificat a hores d'ara.

Les de Rafa Ruiz esperen sumar un nou triomf davant un Voley is Life que està tenint una trajectòria semblant a les santcugatenques. El triomf de la setmana passada davant el CV Leganes.com hauria de servir a les vermell-i-negres per iniciar una bona ratxa i deixar de banda la irregularitat que ha marcat el seu inici de temporada amb tres victòries i dues derrotes.

A casa, tret de la derrota a la jornada inaugural contra el Voley Playa Madrid, les santcugatenques han mostrat la seva millor versió guanyant per 3 sets a 0 el Cuestapiedra Tenerife i el Leganés. La jugadora del CV Sant Cugat Clàudia Martínez creu que el seu equip té clares opcions de guanyar si mostra la seva millor versió.

Clàudia Martínez

Si juguem al nostre nivell habitual tenim opcions clares de guanyar. En atac elles tenen una jugadora molt potent.


En el Voley is Life d'Almeria destaca la cubana Adria Smith Tamayo, que ha participat en dos Mundials amb Cuba. Tot plegat, el dia abans de disputar un nou partit, el segon de la doble jornada d'aquest cap de setmana, que enfrontarà el Volei Sant Cugat al Granada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.