El Volei Sant Cugat guanya el Granada en un matx que es decideix al final

El Volei Sant Cugat ha aconseguit dos triomfs treballats aquest cap de setmana

El Club Voleibol Sant Cugat derrota (3-2) el Granada a la setena jornada del grup B de Superlliga 2. El matx ha estat molt igualat durant els primers quatre sets amb alternances en el marcador. Les de Rafa Ruiz s'han imposat en el cinquè i definitiu amb una gran efectivitat atacant.

Partit èpic i d'infart el que s'ha viscut aquest diumenge al pavelló de voleibol de Valldoreix a Sant Cugat entre dos conjunts que han demostrat la seva igualtat en tot moment. El primer set ha caigut del bàndol visitant per un ajustat (25-27). Errades en els punts finals han propiciat l'avantatge de les andaluses.

En el segon set s'ha vist un Volei Sant Cugat més efectiu en atac que ha marcat la diferència a través d'una bona recepció i un bon encert en les rematades que ha propiciat un 25 a 17 per a les locals. El Granada li ha tornat la jugada a les santcugatenques en el tercer i amb molta comoditat s'ha imposat per 18 a 25.

S'arribava al quart amb màxima igualtat. Les de Rafa Ruiz després d'un parcial de 16 a 14 han aconseguit superar el Granada per 25 a 18. Cinquè i definitiu set amb molta tensió a la pista. L'encert de les locals ha fet que guanyessin el matx per 15 a 12.

L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la capacitat de remuntar de les seves jugadores en un matx molt igualat.

Rafa Ruiz

Les jugadores han patit en tot moment i han aconseguit remuntar en el tram final.

Les santcugatenques tanquen la doble jornada amb dues victòries davant Voley is Life i Granada. El Volei Sant Cugat descansa la propera jornada i torna a la competició d'aquí a 15 dies quan rebrà el Volei Grau Castelló.