El Volei Sant Cugat encadena tres victòries i ocupa la part alta de la classificació


  • Comparteix:

La plantilla del Volei Sant Cugat de Superlliga 2 / Font: Volei Sant Cugat

La plantilla del Volei Sant Cugat de Superlliga 2 / Font: Volei Sant Cugat

El primer equip del Club Voleibol Sant Cugat ha encadenat tres victòries consecutives que el situen a la quarta plaça del grup B de Superlliga 2. El conjunt santcugatenc, el més jove del grup, ha demostrat, després de set jornades, que les noves incorporacions i la gent del planter han trobat l'entesa definitiva per assolir bons resultats. L'entrenador, Rafa Ruiz, creu que el grau d'exigència que té l'equip els ha ajudat a millorar el rendiment de les primeres jornades.

El Volei Sant Cugat viu un moment dolç després de sumar tres victòries consecutives, totes aconseguides al pavelló de Sant Cugat a Valldoreix. Leganés amb un 3 a 0 i Volley is Life i Universidad de Granada per idèntic marcador, 3-2, han estat les víctimes de les santcugatenques. El jove conjunt, amb un promig d'edat que no arriba als 21 anys, ha començat a oferir el joc que s'espera d'unes jugadores que tenen molta qualitat. L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, destaca el bon nivell que estan demostrant les jugadores sobre la pista.

Rafa Ruiz

Demanem un alt nivell a les jugadores, exigim molt i les jugadores ho saben.


El cos tècnic també s'ha ampliat amb l'arribada del psicòleg esportiu Albert Casorrán que contribueix a millorar la comunicació entre el cos tècnic i les jugadores. Una de les virtuts de l'equip és la polivalència de la plantilla que permet canviar l'estil de joc en funció del rival. Ruiz es mostra satisfet amb la seva plantilla i l'adaptació de les noves incorporacions.

Rafa Ruiz

Estic molt content amb la plantilla i l'equip inicial varia en funció del rival de cada jornada.


L'equip és quart amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes. Les santcugatenques descansen aquest cap de setmana per rebre d'aquí a 15 dies el Volei Grau Castelló, avantpenúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.