El Volei Sant Cugat pateix però suma una victòria clau a Castelló


  • Comparteix:

Important victòria del Voleibol Sant Cugat a Castelló

Important victòria del Voleibol Sant Cugat a Castelló

El Voleibol Sant Cugat ha hagut de patir de valent per superar (2-3) el Volei Grau Castelló, avantpenúltim classificat, a la dissetena jornada del grup B de Superlliga Femenina 2. Les de Rafa Ruiz han necessitat el cinquè set per imposar-se a les castellonenques en un últim set molt igualat.

Les vermell-i-negres han començat amb força per fer valer la seva millor posició a la taula i s'han imposat al primer set amb contundència (14-25). Les castellonenques han reaccionat i s'han endut el segon parcial (25-20) per igualar el partit. Les de Rafa Ruiz han tornat a posar-se per davant al tercer (21-25), però les locals no s'han rendit i han igualat el marcador (25-22) per enviar el partit al cinquè i definitiu set.

A l'últim parcial, les santcugatenques han hagut de suar per imposar-se i han acabat tancant el set amb el 19 a 17 definitiu. El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, assenyala que els nervis han afectat l'equip.

Rafa Ruiz

Per una part els nervis ens han afectat, també el fet d'haver jugat 4 partits seguits a fora. A més, el Castelló no s'hi jugava res i no tenia pressió, nosaltres ens jugàvem la vida.


La setmana vinent, les de Rafa Ruiz han de guanyar el Guadalajara a casa per assegurar-se el bitllet a la fase d'ascens a Superlliga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.