El totpoderós Haris Tenerife posa a prova la força del Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Les santcugatenques van a per totes amb l'arribada del líder

Les santcugatenques van a per totes amb l'arribada del líder

El Club Voleibol Sant Cugat afronta aquest dijous a dos quarts de set de la tarda el tercer partit de la promoció d'ascens a Superlliga, i ho fa contra el líder, l'Haris Tenerife. Les santcugatenques, segones, intentaran fer valer el factor pista per sorprendre el principal candidat a l'ascens, i que, ara com ara, compta els partits per victòries.

Després de tornar de Torrelavega amb els tres punts, les santcugatenques s'han guanyat per mèrits propis el dret a somiar amb l'ascens a Superlliga. Els dos partits disputats fins el moment, amb una derrota en el tie break (3-2) i una clara victòria (1-3), fan que les noies de Rafa Ruiz siguin segones amb quatre punts, i ara mateix estiguin en plaça d'ascens.

Davant tenen un Haris Tenerife que ha guanyat contundentment (3-0) els dos partits del play-off demostrant perquè les enquestes li atorguen el paper de principal favorit a l'ascens. Durant la lliga regular les canàries van perdre els dos partits contra el Torrelavega, però a la promoció d'ascens les de Tenerife s'han posat les piles. Malgrat la fortalesa del rival, la jugadora del Volei Sant Cugat Júlia Rodríguez destaca les ganes amb les quals arriben a aquest compromís.

Júlia Rodríguez

Són un equip que estan per damunt nostre en gairebé totes les facetes. Són experimentades i nosaltres més joves, però estem amb moltes ganes i molt il·lusionades.


El partit es disputa al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.