El Volei Sant Cugat encara depèn d'ell mateix per assolir l'ascens


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit a casa contra l'Haris Tenerife

Imatge del darrer partit a casa contra l'Haris Tenerife

El Club Voleibol Sant Cugat arriba a l'equador de la fase d'ascens a Superlliga amb quatre punts, a un del VP Madrid que marca l'ascens. Amb un Haris Tenerife imparable i un CV Covadonga amb zero punts i pràcticament descartat per pujar, santcugatenques i madrilenyes sembla que lluitaran per la segona plaça en tres jornades que es plantegen apassionants.

Sigui quin sigui el resultat d'aquest dissabte entre Volei Sant Cugat i VP Madrid, aquest no serà definitiu, tot i que si que pot servir per aclarir el principal dubte, qui acompanyarà a un Haris Tenerife que va llençat cap a l'ascens, amb nou punts de nou possibles.

La igualtat existent entre madrilenyes i santcugatenques durant tota la temporada va quedar palesa en el primer partit de la fase d'ascens, amb un 3 a 2 per al VP Madrid. Durant la lliga regular, també igualtat, amb una victòria per a cada equip. Un triomf de les de Rafa Ruiz les posaria per davant i dependrien d'elles mateixes per aconseguir l'ascens. Amb una derrota, les vermell-i-negres haurien d'esperar al resultats del Voley Playa contra Covadonga i Haris, a més de no poder fallar elles.

La primera de les tres finals i potser la més decisiva serà aquest dissabte a casa contra el VP Madrid. Després esperen, també a casa, el Covadonga, que potser ja estarà descartat matemàticament, i l'Haris, que té tots els números d'haver aconseguit pujar de categoria a la darrera jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.