Inici esperançador per a les seleccions catalanes a l'Estatal de voleibol


  • Comparteix:

La selecció catalana cadet, amb cinc santcugatenques / Font: Rfevb.com

La selecció catalana cadet, amb cinc santcugatenques / Font: Rfevb.com

Les seleccions catalanes infantil i cadet femenines de voleibol, amb jugadores del Club Voleibol Sant Cugat a les seves files, inicien el Campionat d'Espanya amb sensacions positives. El combinat cadet, amb sis santcugatenques, s'ha endut els dos enfrontaments amb contundència contra Astúries (3-1) i el País Valencià (3-0), mentre que l'equip infantil, amb la santcugatenca Ariadna Priante, ha guanyat un dels dos partits i ha perdut l'altre, contra Castella i Lleó i la Comunitat de Madrid respectivament.

El Club Voleibol Sant Cugat nodreix amb cinc jugadores la selecció cadet o el que és el mateix: quasi bé la meitat de la plantilla. Magalí Montoro, Lilian Fernández, Cristina Roda, Aina Berbel i Carla Alomar són els noms santcugatencs d'un combinat amb números per alçar-se amb l'or. Pel que fa al combinat infantil, només Ariadna Priante és la representació santcugatenca a l'equip sobre la pista.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.