El Club Voleibol Sant Cugat guanya i s'apropa a l'ascens a Superlliga

El Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-2) el Voley Playa Madrid a la quarta jornada de la fase d'ascens a Superlliga. Amb aquest resultat les noies de Rafa Ruiz estan empatades a 6 punts amb les madrilenyes a la segona plaça i lluitaran per obtenir el bitllet per a la nova categoria en els dos últims partits.

El Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontava al seu rival directe en la lligueta d'ascens i ha jugat molt concentrat des del xiulet inicial. Tots dos conjunts han estat molt igualats, però el Voley Playa Madrid ha donat el primer ensurt amb rematades molt potents i ben col·locades. L'encert de jugadores com Sara Julián i Júlia Bonet han fet un gir al marcador i s'han embutxacat el primer set (25-21).

Tot i que la dinàmica del matx s'ha repetit durant el segon parcial, les madrilenyes han estat superiors. La perspicàcia del Voley Playa les ha permès anotar punts i vèncer de 8 el segon període (17-25). El mur implacable que han format les bloquejadores rivals i la potència de les rematades de Daniela Ospina han contribuït que el tercer també caigués del bàndol visitant (22-25).

El Club Voleibol Sant Cugat ha tornat a demostrar la seva millor versió. Les noies de Rafa Ruiz han desequilibrat les rivals i han sabut trobar els espais que deixava el Voley Playa Madrid per fer-se amb el període (25-21).

Tot el pes del partit ha recaigut en el set de desempat, on les visitants han començat anotant però s'han vist sorpreses per una potentíssima línia ofensiva vermell-i-negre, que ha guanyat (15-12) el darrer set del matx.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, afirma que la victòria els manté amb aspiracions de cara el play off.

Rafa Ruiz

Tenir 12 jugadores i poder comptar amb totes en moments puntuals ens ha donat la vida. Al final hem pogut aconseguir una victòria important per a nosaltres perquè ens manté amb aspiracions de cara el play off.

L'Haris Tenerife ha aconseguit l'ascens matemàtic després de vèncer (3-0) el Torrelavega. Amb un bitllet vacant per a la nova categoria, el Club Voleibol Sant Cugat haurà de guanyar els dos propers partits si vol mantenir viu el somni de l'ascens.