El Volei Sant Cugat depèn d'una carambola o de renúncies per ascendir


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ho té difícil per pujar

El Volei Sant Cugat ho té difícil per pujar

El Volei Sant Cugat ha de sumar un punt més que el Voley Playa Madrid en l'última jornada de la fase d'ascens a Superlliga d'aquest dissabte per mirar de pujar de categoria. Les vermell-i-negres s'han complicat molt el camí amb la derrota d'aquesta setmana i ja no depenen d'elles mateixes. En cas de no aconseguir-ho per punts, les santcugatenques podrien pujar si hi ha alguna renúncia a Superlliga.

El Volei Sant Cugat s'ha complicat l'ascens en perdre davant el Torrelavega (2-3) i comptant que a més el Voley Playa Madrid va superar sorprenentment (3-2) l'Haris Tenerife. Ara mateix les madrilenyes sumen vuit punts per set de les santcugatenques quan només resta una jornada per disputar-se. Les vermell-i-negres juguen a domicili davant el líder ja ascendit, l'Haris Tenerife, mentre que les de Madrid ho faran a Torrelavega, equip que tampoc no s'hi juga res.

Si el Volei Sant Cugat vol quedar per sobre del Voley Playa Madrid ha de sumar dos punts més que les madrilenyes. En canvi, si en suma un més que l'equip de Madrid l'igualaria a la classificació i s'hauria de comptar els punts a favor i en contra dels dos equips per dirimir qui puja. Ara mateix, en punts totals el Volei Sant Cugat té un balanç de 13 punts positius mentre que el Voley Playa Madrid en té 11.

Si les santcugatenques no aconsegueixen l'ascens a la pista podrien aconseguir-lo per la renúncia d'algun dels equips de Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.