El Volei Sant Cugat cau a Tenerife i no puja a Superlliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) a la pista de l'Haris Tenerife i perd tota opció de pujar a Superlliga. Les de Rafa Ruiz no han pogut amb les canàries, tot i que han plantat cara en el segon i tercer set. A més de la derrota santcugatenca, el VP Madrid guanya a Torrelavega (2-3) i acompanyarà l'Haris a la màxima categoria del voleibol estatal.

El Volei Sant Cugat no ha fet els deures i no ha pogut guanyar a la pista del Tenerife. Tot i que el resultat de les madrilenyes possibilitava la classificació de les santcugatenques en casa de guanyar 3 a 0 o 3 a 1, les noies de Rafa Ruiz han perdut contundenment (3-0) en un matx en que han donat guerra al conjunt local. El primer set és el que ha caigut més clarament de banda canaria (25-18), però en els altres dos han posat les coses més complicades tot i que també han caigut per les locals (28-26 i 25-23).

I és que les santcugatenques podrien haver aprofitat que les madrilenyes no han pogut sumar els tres punts havent guanyat en el tie break contra un CV Torrelavega que sembla que ha despertat en el moment que havia perdut totes opcions de pujar, la setmana passada guanyant a Sant Cugat i aquesta posant les coses complicades a un Voley Playa Madrid que puja a Superlliga amb l'Haris Tenerife.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.