El DSV-Volei Sant Cugat estrena un curs ambiciós amb triomf a Castelló


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha debutat amb victòria

El Volei Sant Cugat ha debutat amb victòria

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat enceta una temporada plena d'expectatives al grup B de Superlliga 2 amb un treballat triomf (2-3) a la pista del Volei Grau Castelló. Les santcugatenques han començat amb bon peu el partit en un encertat primer set. Al segon i al tercer les visitants han capgirat la dinàmica i s'han endut amb contundència els parcials, però les de Rafa Ruiz han tret rendiment des del bloqueig per refer-se i acabar imposant-se en els dos darrers sets.

El primer pas en l'ambiciós camí de l'ascens, que retorni el Volei Sant Cugat a la màxima categoria del voleibol estatal, ha donat bones perspectives a les de Rafa Ruiz. Malgrat iniciar la temporada lluny de Valldoreix, les vermell-i-negres han sortit concentrades a pista, mostrant-se agressives i incisives en atac i sòlides darrere. Així, s'han endut el primer set amb una solvència que s'ha esvaït en el segon i el tercer, quan errors en el servei i la bona tasca de la col·locadora local han donat el triomf a les de Castelló.

Quan el partit se li posava més coll amunt a les santcugatenques, les de Ruiz han tret el millor bloqueig i han aportat de nou solvència al joc, per acabar enduent-se la quarta i la cinquena mànegues.

El tècnic de l'equip lloa el joc de les seves jugadores i celebra haver pogut utilitzar tota la plantilla.

Rafa Ruiz

He vist bé el meu equip, han pogut jugar totes les jugadores i estic content amb això. La temporada és molt llarga, necessitem les 13 jugadores per guanyar un partit.


El DSV CV Sant Cugat suma dos punts, i el cap de setmana que ve té doble compromís andalús al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix: rep dissabte el Granada i diumenge l'Almeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.