El DSV-Voleibol Sant Cugat supera el líder invicte, el Guadalajara


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat guanya (3-1) el fins ara líder invicte del grup B de Superlliga 2, el Motorsan Guadalajara. Les de Rafa Ruiz han estat molt intenses durant tot el partit i han exhibit el seu millor joc en el tercer set.

Les vermell-i-negres confirmen la trajectòria ascendent i es desfan d'un dels equips més potents del grup. Un primer set igualat que al final s'ha decantat de banda local (25-20) ha donat pas a un segon set que ha estat molt semblant, però amb un final totalment diferent, a favor de les manxegues (22-25).

Ha estat en el tercer i quart set quan les locals han fet el seu millor joc i han tret a les rivals del partit amb una bona defensa i molt encertades en el bloqueig. Dos sets (25-18 i 25-18) molt favorables que feien el 3 a 1 final han donat el triomf al DSV-Voleibol Sant Cugat.

El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el gran partit de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Havíem treballat molt bé el rival durant la setmana, crec que hem estat molt superiors durant tot el partit i és una victòria molt important.


La setmana que ve, el DSV-Voleibol Sant Cugat visiten el CIDE de Mallorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.