Sant Cugat acollirà el Campionat d'Espanya infantil de voleibol al maig


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat serà la seu de l'Estatal infantil / Font: Federació Catalana de voleibol

El DSV-Volei Sant Cugat serà la seu de l'Estatal infantil / Font: Federació Catalana de voleibol

El DSV-Voleibol Sant Cugat acollirà el Campionat d'Espanya infantil que es disputarà entre el 18 i el 22 de maig al PAV 3 de la Rambla del Celler. 24 equips lluitaran per aconseguir el títol i superar l'actual campió, el Covadonga.

Sant Cugat agafa el relleu de la ciutat asturiana de Covadonga com a organitzadors del Campionat d'Espanya infantil. 24 equips dividits en sis grups a la primera fase lluitaran per accedir a la fase final. El club santcugatenc com a organitzador té plaça assegurada i dos clubs catalans també participaran a la competició.

El Pav 3 de la Rambla del Celler serà un dels equipaments que acolliran el torneig i s'espera que el Pav 1 o Pav 2 també serveixin per a la disputa dels diferents partits.

El darrer precedent
El Club Voleibol Sant Cugat ja té experiència amb l'organització de Campionats d'Espanya. L'entitat santcugatenca ha acollit aquesta mateixa competició fa tres anys.

L'infantil lidera la lliga
El conjunt santcugatenc que entrena Eros Ortiz lidera la lliga i és un dels candidats principals per guanyar la competició. El Volei Sant Cugat s'ha quedat sense participar a l'Estatal la darrera edició perquè no va aconseguir bitllet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.