El DSV-Volei Sant Cugat vol encadenar la segona victòria contra el Leganés


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat només pensa en guanyar al Leganés a l'espera que els dos de dalt punxin

El DSV-Volei Sant Cugat només pensa en guanyar al Leganés a l'espera que els dos de dalt punxin

El DSV-Volei Sant Cugat torna a viure un partit trampa. En aquesta ocasió, visitarà la pista del cuer, el Leganés, aquest dissabte a les set de la tarda al Pavelló Emilia Pardo Bazán. Les santcugatenques han d'evitar qualsevol tipus de distracció per no tenir una sopresa en un matx, a priori, assumible.

Les noies del Volei Sant Cugat arriben després d'una còmoda victòria contra les penúltimes. Tot i així, han de millorar certs aspectes com el fet de mantenir el nivell de concrentació per impedir que el rival pugui agafar confiança i fer-se fort en algun moment del partit. Actualment, ocupen la tercera posició i estan empatades a punts amb les quartes, que són el Volei Grau Castelló. En les següents jornades, intentaran encadenar més de dues victòries de forma consecutiva, objectiu que encara no han assolit aquesta temporada.

El Leganés no afronta el partit amb tanta confiança com les santcugatenques. Excepte en dues ocasions, en tots els altres partits, ha perdut per tres sets. Només han pogut sumar una victòria. Aquesta temporada s'ha rejovenit i s'ha convertit en un equip molt lluitador que exigirà que les santcugatenques no puguin abaixar la concentració en cap dels sets. Pel tècnic de Sant Cugat, Rafa Ruiz, mantenir la intensitat del seu equip durant tot el partit serà clau per aconseguir la victòria.

Rafa Ruiz

Ens és indiferent jugar contra l'últim o el primer perquè intentem afrontar els partits de la mateixa manera. Espero que l'equip no es relaxi per jugar contra l'últim classificat.


El DSV-Volei Sant Cugat viatjarà a terres madrilenyes amb la possible baixa de Clàudia Llauradó. L'evolució de l'esquinç que arrossega des de fa dues setmanes marcarà si finalment juga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.