El DSV-Volei Sant Cugat s'apropa a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat guanya còmodament (3-0) l'UCAM Múrcia i continua depenent d'ell mateix per accedir a una de les dues places que dóna dret a jugar la Copa de la Princesa. Les santcugatenques han escombrat de la pista un fluix UCAM Múrcia i si guanyen la propera jornada per 3 sets a 0 el Chamberí no hauran d'esperar cap altre resultat per certificar la classificació.

Molt bon partit de les jugadores de Rafa Ruiz, que ha pogut donar minuts a moltes jugadores de les menys habituals en un matx en què tot ha sortit de cara. En cap moment, l'equip visitant ha donat la sensació de poder treure res de positiu d'un pavelló de Valldoreix que ha vist com les seves jugadores guanyaven sense problemes les murcianes (25-15, 25-10 i 25-18).

És una victòria que deixa les santcugatenques líders i que les apropa encara més a l'objectiu de classificar-se per a la Copa de la Princesa, una competició a la qual accedeixen les dues primeres classificades de cada grup.

El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el gran partit de totes les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Ha estat un partit còmode, però totes les jugadores que han jugat avui han sortit en positiu. Elles tenen bones jugadores, però les hem controlat bé.


En acabar el partit, la jugadora del club vermell-i-negre Júlia Bonet ha llegit un comunicat del club en què anuncien l'adhesió al Manifest per a l'eliminació de la violència envers les dones, promogut pel Programa Dones i Esports de la Generalitat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.