El Volei Sant Cugat pot certificar dissabte la participació a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat pot disputar per primer cop la Copa de la Princesa

El Volei Sant Cugat pot disputar per primer cop la Copa de la Princesa

El DSV-Volei Sant Cugat ha de guanyar per 0 a 3 a la pista del Chamberí Madrid dissabte per certificar la seva primera participació a la Copa de la Princesa. Les santcugatenques, líders del grup B de Superlliga 2, necessiten aquest resultat o la derrota del CIDE, tercer, a la pista del Guadalajara, segon.

Dissabte pot ser un dia històric per al Club Voleibol Sant Cugat si aconsegueix la seva classificació per a la Copa de la Princesa. Aquesta competició la disputen els dos primers classificats del grup A i B de Superlliga 2 en finalitzar la primera volta de campionat. Torrelavega i Tenerife Cuesta Piedra en el grup A ja estan classificats. Guadalajara, com amfitrió, ja té plaça assegurada i ara cal saber qui aconseguirà l'altre bitllet.

El Volei Sant Cugat és líder amb 18 punts, però empatat a punts amb Guadalajara i CIDE. Un punt menys té el Volei Illa Grau i, dos per sota, hi ha el Chamberí Madrid. Les vermell-i-negres ho tenen tot de cara perquè amb un triomf per 0 a 3 aconseguirien la plaça per a la Copa de la Princesa.

El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, treu importància a aquest partit i creu les jugadores han de mantenir el nivell de joc de les últimes jornades.

Rafa Ruiz

L'equip arriba líder, però hem de seguir amb el mateix bon joc que a les darreres jornades.


La Copa de la Princesa es disputarà entre el 9 i 10 de gener a Guadalajara. Haris és l'actual campió de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.