El DSV-Voleibol Sant Cugat arrenca la segona volta contra el Grau Castelló


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat aspira a mantenir el lideratge fins a final de temporada

El DSV-Voleibol Sant Cugat aspira a mantenir el lideratge fins a final de temporada

El DSV-Voleibol Sant Cugat comença com a líder la segona volta contra el Volei Grau Castelló. El partit del grup B de Superlliga 2 es jugarà dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, a la pista de les santcugatenques. Amb el passaport per a la Copa de la Princesa al sac, les noies de Rafa Ruiz tenen l'objectiu d'acabar coronant-se campiones del seu grup a final de temporada aconseguint així l'ascens a la categoria d'or del volei estatal.

Davant tindran un dels rivals que més els ha costat superar de la lliga: el Grau Castelló ocupa la segona posició i ha sumat tan sols un punt menys que les vermell-i-negres. És un equip que ofensivament està al nivell de les de Rafa Ruiz, però que rep més punts en contra. A la primera volta, els dos conjunts van protagonitzar un enfrontament molt igualat. Les noies de Sant Cugat van fer-se fàcilment amb el primer set tot i que van haver d'acabar capgirant un 2 a 1 en contra en els dos darrets sets.

Segons el tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, s'ha de fer un esforç defensiu extra tenint en compte les jugadores rivals amb les quals s'enfrontaran.

Rafa Ruiz

Sabem que el Castelló és un gran equip. Tenen dues atacants i una col·locadora molt bones. Les tenim presents però creiem que amb la nostra defensa podem aturar-les i guanyar el partit.


Pel matx de dissabte el conjunt de Sant Cugat tindrà disponible totes les seves jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.