El DSV-Volei Sant Cugat ho té tot a favor per disputar la fase d'ascens a Superlliga


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat està a punt de certificar el seu accés a la fase d'ascens / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat està a punt de certificar el seu accés a la fase d'ascens / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha de guanyar tres dels quatre partits que falten per acabar la lliga i d'aquesta manera aconseguir la classificació per a la fase d'ascens a Superlliga, màxima categoria del volei estatal. L'equip santcugatenc és líder amb 10 victòries consecutives i té un calendari assequible amb enfrontaments davant rivals de la part baixa de la classificació.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat té un final de lliga que li permet ser optimista de cara a acomplir el primer objectiu de la temporada, classificar-se per a la fase d'ascens. Les santcugatenques són líders amb 35 punts, quatre d'avantatge sobre el segon, Illa Grau, i cinc respecte el tercer, el Guadalajara. Les de Rafa Ruiz juguen dissabte a la pista del Torrejón, penúltim, i després s'enfrontaran amb el Leganés, cuer, i l'UCAM Múrcia, avantpenúltim, per tancar la fase regular amb la visita del Madrid Chamberí, sisè. La dinàmica victoriosa amb 10 triomfs consecutius i els dos últims davant el tercer i el quart classificat fan que el Volei Sant Cugat ho tingui tot de cara per aspirar a la fase d'ascens.

La capitana de l'equip, Júlia Bonet, destaca que el calendari de lliga afavoreix el conjunt santcugatenc en aquest tram final de campionat.

Júlia Bonet

Tenim un calendari assequible i el rival més complicat és el Chamberí a la darrera jornada de lliga.


Els dos primers del grup B accedeixen a la fase d'ascens juntament amb els altres dos primers del grup A, on el Torrelavega i el Cuesta Piedra Tenerife són els favorits per jugar el playoff. El sistema de competició és de lligueta a doble volta entre els quatre equips i els dos primers pugen a Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.