El DSV-Volei Sant Cugat passa a la segona fase de la Superlliga júnior sense despentinar-se


  • Comparteix:

L'equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Carles Bisbe

L'equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Carles Bisbe

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat accedeix a la segona fase de la Superlliga Júnior com a invicte després de mostrar-se intractable en els tres primers partits. Les santcugatenques no han cedit cap set i s'han endut els tres enfrontaments amb contundència davant Torrejón, La Curtidora i l'Ireauto Castrol. La primera fase s'ha disputat a Ribadedeva, Astúries.

Les de Lluc Forn han fet bons els pronòstics i han dut a terme una primera fase del campionat sense fisures. En el primer matx, disputat davant el Torrejón, les vermell-i-negres van patir un primer set ajustat (25-23) però van aconseguir el segon i el tercer de manera còmoda (25-13/25-17). En el segon enfrontament, La Curtidora no va ser rival per a les de Sant Cugat (25-16/25-16/25-17).

En el tercer i defintiu enfrontament, les de Forn es jugaven el lideratge amb l'Ireauto Castrol, però també han mostrat la seva autoritat i de nou s'han endut el triomf per un clar 3 a 0 (15-25/17-25/21-25). El Volei Sant Cugat accedeix a la segona fase com a líder i ara formarà grup amb el segon classificat del grup D, el Covadonga, i el segon del grup E, encara per definir. El primer partit d'aquesta segona ronda serà aquest divendres a les dotze del migdia contra el Benidorm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.