El DSV-Volei Sant Cugat estrena una fase d'ascens a Superlliga farcida d'il·lusió


  • Comparteix:

El Voleibol Sant Cugat, a per l'ascens / Font: Rfevb.com

El Voleibol Sant Cugat, a per l'ascens / Font: Rfevb.com

El DSV-Voleibol Sant Cugat enceta la fase d'ascens a la màxima categoria estatal, la Superlliga femenina, aquest dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, a casa davant el Guadalajara. Les de Rafa Ruiz confien en el calendari i en el gran moment de forma amb el qual arriben a la cita per assolir l'objectiu i tornar a l'elit. El Guadalajara és un equip conegut per a les de Sant Cugat i evoca bons records: les vermell-i-negres han guanyat els dos partits que han disputat contra les castellanomanxegues.

Si el Voleibol Sant Cugat repassa el guió dels partits que han disputat contra el Guadalajara a la fase regular, podrà recordar els elements que li van donar una gran superioritat en tots dos enfrontaments (3-1 a l'anada i 0-3 a la tornada). Van ser uns partits, però, que ara ja no tenen res a veure amb el que és en joc. La fase d'ascens uneix quatre conjunts en una lligueta en la qual els dos primers classificats acabaran obtenint un bitllet a Superlliga.

L'entrenador del DSV-Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, reconeix que els enfrontaments de la fase regular són ara inservibles per avaluar la situació.

Rafa Ruiz

Estem contents, però ara arriba el play-off. Hem de jugar un nou partit contra un rival que ja sabem qui és. Haver guanyat els dos anteriors no vol dir res.


L'altre enfrontament d'aquesta primera jornada enfronta el Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife i el Torrelavega. De fet, aquests són els quatre equips que van participar a la Copa de la Princesa, que es va endur un Torrelavega que va eliminar a primeres de canvi el Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.