El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat arriba invicte a la segona fase del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ja és a segona fase / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El Volei Sant Cugat ja és a segona fase / Font: Club Voleibol Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa a partir d'avui la segona fase del Campionat d'Espanya juvenil contra el Club Voleibol Barcelona i el Club Voleibol Emevé de Lugo, després d'haver-se endut els tres partits de la primera fase amb contundència. El Xàtiva Voleibol, l'Almendralejo i el Cajamar Almeria han sucumbit a les santcugatenques en un primer tram de campionat en què el Volei Sant Cugat ha demostrat que és un dels ferms candidats al títol.

L'Emevé serà el primer rival de les de Lluc Forn aquest divendres a les deu del matí, mentre que el Barça jugarà contra les santcugatenques a les sis de la tarda. Tot plegat, en el grup 2 d'una segona fase que dóna bitllets per a les semifinals del torneig. Els líders de cada grup accediran a aquestes semis. Les de Lugo i les barcelonines hi arriben com a segones classificades de la fase prèvia, mentre que el Volei Sant Cugat ho fa com a líder.

Aquest lideratge l'ha assolit després que ahir superés el Xàtiva (1-3) i l'Almendralejo (3-1), una bona trajectòria que ha rubricat aquest dijous al matí amb un triomf còmode davant l'Almeria (0-3). Tot plegat, amb l'objectiu d'endur-se el títol i venjar-se de l'Alcobendas, l'altre favorit, que va arrabassar la Superlliga femenina a les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.