El RGC Covadonga revalida el títol de l'Estatal infantil femení de volei a Sant Cugat


  • Comparteix:

El RGC Covadonga d'Astúries es proclama campió d'Espanya infantil femení després derrotar el Voley Alcobendas (3-0) a la final disputada al pav 3 de la Rambla del Celler. Les asturianes han estat molt superiors a la final davant les madrilenyes i revaliden així el títol en una competició en què les santcugatenques han finalitzat en novena posició.

El conjunt de Gijón ha estat el clar guanyador de la final davant l'Alcobendas en un darrer partit en què no ha tingut rival en les madrilenyes. Les d'Astúries s'han desempallegat clarament del rival amb un 3 a 0 i han demostrat la superioritat a la pista. Les asturianes revaliden així el títol aconseguit l'any passat, amb vuit jugadores de l'anterior bloc de les 13 de l'equip actual. El tècnic del RGC Covadonga, José Castro, creu que han estat les justes guanyadores del torneig.

José Castro

Hem estat superiors però en aquestes categories costa molt tancar els partits. Estem molt contents.


Una competició on ha destacat l'alt nivell dels equips, tot i ser categoria infantil, com comenta el president del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, que també destaca la implicació de les famílies del club en l'organització.

Lluís Moreno

Una gran gratitud a la junta del club i a tots els pares perquè he rebut felicitacions de tothom.


Els altres dos llocs del podi han estat pel Feel Voley Alcobendas, segon, i el Voleibol Tomares sevillà, tercer. Elena Rodríguez, del RGC Covadonga, ha estat escollida millor jugadora del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.