El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd de manera ajustada a la pista del CV Barcelona al debut a Superlliga


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat s'ha vist superat pel CV Barcelona / Font: CV Barcelona

El Volei Sant Cugat s'ha vist superat pel CV Barcelona / Font: CV Barcelona

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) a la pista del CV Barcelona en el debut a la Superlliga femenina. Les santcugatenques han tingut opcions d'endur-se el matx en tres parcials molt ajustats que s'han decidit en els últims punts.

El CV Barcelona i el DSV-Club Voleibol Sant Cugat han disputat un partit molt igualat en què els últims punts de cada set s'han decantat per la major experiència del conjunt blaugrana. El primer set s'ha convertit en un intercanvi de cops entre els dos conjunts i s'ha imposat el CV Barcelona (25-23). El segon i el tercer set han estat idèntics al primer. Els parcials (un doble 25-22) han caigut del bàndol barceloní i han significat la primera derrota de les santcugatenques a la Superlliga.

Les de Rafa Ruiz s'estrenaran com a locals dissabte que ve, quan rebran l'Haro Rioja Voley que ha guanyat (3-0) davant el Voley Playa Madrid a la jornada inaugural del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.