La brasilera Carla Moreira ja és a la ciutat i debutarà dissabte amb el Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

Carla Moreira amb Leo Passerine / Font: Volei Sant Cugat

Carla Moreira amb Leo Passerine / Font: Volei Sant Cugat

La jugadora brasilera Carla Moreira ja s'ha incorporat al Club Voleibol Sant Cugat i debutarà aquest dissabte davant l'IBSA Gran Canaria, en partit corresponent a la tercera jornada de Superlliga femenina. Moreira va aterrar aquest dimarts a terres catalanes i el mateix dia ja va exercitar-se amb les seves noves companyes. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, espera que la brasilera, de 21 anys, resolgui les mancances d'anotació de l'equip amb el seu atac fort i contundent.

Moreira arriba de la mà i recomanació de l'extècnic del primer equip del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, precisament el predecessor de Rafa Ruiz al càrrec. El club ha buscat de manera expressa una jugadora jove que es pogués adaptar fàcilment al perfil de la plantilla i l'ha trobat en la brasilera, que jugava a Segona Divisió del Brasil. Pel que fa a l'aportació de Moreira, Rafa Ruiz ho té clar: donarà un impuls a l'ofensiva i anotació santcugatenca.

Rafa Ruiz

Ens aportarà molt atac, és molt potent, molt forta. Resoldrà les carències que teníem a l'hora de sumar punts.


Després de dues derrotes en els dos primers partits en el seu retorn a la Superlliga davant el Barça i Haro Rioja Voley, ara és el torn de visitar l'IBSA Gran Canaria, ja amb la participació d'aquesta jugadora brasilera, per cercar estrenar-se en els punts aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.