El Voleibol Sant Cugat es torna a encallar i cau a casa contra l'Avarca Menorca

El DSV-Voleibol Sant Cugat perd (1-3) davant l'Avarca Menorca a la setena jornada de Superlliga femenina. Les santcugatenques, que continuen amb zero punts, no han pogut amb un Menorca que ha estat més encertat en els moments clau del partit, tot i que les locals han aconseguit un set i han estat a punt d'emportar-se el tercer.

Semblava que les noies de Rafa Ruiz podien donar la sorpresa i superar un Avarca Menorca que no ho ha vist clar fins al quart set. A la primera mànega les menorquines han dut la iniciativa de manera clara, tot i que les santcugatenques s'han acostat al final (22-25). En el segon set, les locals han continuat amb la dinàmica positiva del final del primer i han aconseguit emportar-se'l per un clar 25-20 davant un conjunt visitant que s'ha desesperat veient com arribaven els punts locals.

El tercer set també ha estat molt igualat i hi ha hagut un moment en què les santcugatenques s'han posat per davant en el marcador. Però finalment l'Avarca Menorca, més poderós físicament, ha guanyat en l'intercanvi de punts (21-25) i ha posat el partit molt coll amunt per les de Rafa Ruiz, que en el quart set no han començat bé i han encaixat un parcial de 3 a 12. Després s'han recuperat, però les de Ciutadella han sentenciat el set (17-25) i el partit.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que competeixen bé, però els costa tancar els partits.

Rafa Ruiz

Plantem cara i fem mal durant el partit, però els partits se'ns fan llargs. Tenim deficiències en atac i a mesura que passen els sets es nota.

Les santcugatenques són cueres i la setmana que ve visiten la pista de les penúltimes classificades, l'Extremadura Arroyo, que només té un punt.