El DSV-Voleibol Sant Cugat aconsegueix la primera victòria de la temporada i ja no és cuer


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat guanya el primer partit de la temporada (2-3) a la pista de l'Extremadura Arroyo a la vuitena jornada de Superlliga. Les santcugatenques sumen dos punts i empaten a la classificació amb les extremenyes, que n'han sumat un per haver guanyat dos sets. La brasilera Carla Moreira ha tornat a ser clau amb 25 punts, tot i que en la faceta anotadora també ha destacat Sara Julián, amb 24 punts.

El pavelló municipal d'Arroyo de la Luz ha estat una olla a pressió en contra de les santcugatenques, que s'han sabut sobreposar a l'ambient i guanyar el primer partit de la temporada. Les vermell-i-negres han destacat en el bloqueig defensiu i han estat solvents en atac. Les locals s'han emportat el primer i tercer sets (25/20 i 25/22), mentre que les de Rafa Ruiz han guanyat el segon, el quart i el cinquè (21/25, 22/25 i 10/15).

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la injecció de moral que proporciona aquesta victòria.

Rafa Ruiz

Ens tranquil·litza molt tenir una victòria i no estar últimes a la classificació. És confiança per a nosaltres.


El següent partit serà aquest dimarts a les sis de la tarda a casa contra el Naturhouse Ciudad de Logronyo, un dels ferms candidats al títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.