El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tanca la primera volta a Superlliga fora del descens


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha tancat la primera volta fora del descens / Font: Vicenç Serra

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha tancat la primera volta fora del descens / Font: Vicenç Serra

El primer equip del DSV-Club Voleibol Sant Cugat tanca la primera volta a Superlliga en penúltima posició, però fora de la zona de descens. Les de Rafa Ruiz sumen un balanç de dues victòries i vuit derrotes. L'entrenador de l'equip, Rafa Ruiz, es mostra satisfet amb el joc del conjunt, però creu que s'han de millorar els resultats en el segon tram de campionat.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha tancat l'any amb una victòria davant l'Alcobendas en una brillant remuntada. Les santcugatenques han aconseguit, després de 10 jornades, superar les madrilenyes i també l'actual cuer, l'Extremadura, a domicili. Les de Rafa Ruiz sumen quatre punts i són dos per sobre del descens.

Els números del conjunt santcugatenc són bons en atac amb 807 punts a favor, xifra que el converteix en el sisè que millor percentatge ofensiu de la categoria. La taca negra és la vessant defensiva on han encaixat 923 punts, l'equip amb la pitjor mitjana de la Superlliga. L'entrenador, Rafa Ruiz, creu que hi ha marge de millora.

Rafa Ruiz

El joc ha estat molt bo. Molt content de com juga l'equip.


Les santcugatenques iniciaran el 2017 amb el matx contra el CV Barcelona el dissabte 7 de gener al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques van perdre davant les barcelonines en el partit de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.