El DSV-Volei Sant Cugat cau davant el Barça en un partit molt igualat


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd a casa contra el CVB Barça (2-3) en un matx amb alternatives per als dos conjunts que s'ha acabat decidint al cinquè set a favor de les blaugranes. Les santcugatenques han estat superiors en el primer i el tercer sets, però han pagat el desgast físic en els compassos finals del partit. El Volei Sant Cugat suma un punt de mèrit i es manté penúltim a la taula de la Superlliga Femenina, ara a tres punts de l'Extremadura Arroyo.

Les jugadores del Volei Sant Cugat han sortit a la pista molt concentrades i han dominat el primer set de principi a fi. Liderades per una gran Carla Moreira, les de Rafa Ruiz han mostrat molta seguretat en la rematada i eficàcia en el bloqueig defensiu i s'han adjudicat el primer període per un clar 25-16. El públic que omplia el pavelló de Valldoreix ha començat a creure fermament en la victòria de les locals.

El segon set ha estat molt més ajustat, amb avantatges mínims per als dos equips. Quan les de Rafa Ruiz dominaven el marcador per 17 a 14, les blaugranes han reaccionat per donar la volta al marcador i emportar-se la victòria per 21-25. Tot i això, el tercer set ha començat amb un autèntic vendaval local i un parcial de 9-1. Les visitants han intentat connectar-se al partit i s'han arribat a acostar a només tres punts (18-15). Però el Volei Sant Cugat ha sabut patir i mantenir la calma en els moments decisius per acabar guanyant 25-21.

De nou, s'han tornat a capgirar els papers i el Barça ha estat superior en l'inici del quart període, i ha anat tota l'estona per davant en l'electrònic amb avantatges de fins a vuit punts. Les de Rafa Ruiz han patit una davallada física i no han pogut mantenir la intensitat, una dinàmica que ha acabat amb el Barça enduent-se el quart set per 19-25. En la cinquena i definitiva mànega, les blaugranes han fet valer la seva experiència i superioritat física i s'han acabat imposant per 10-15.

Malgrat la derrota, el tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha valorat el punt aconseguit i la feina feta per les seves jugadores.

Rafa Ruiz

En els tres primers sets hem fet un joc molt bo, les teníem controlades. A partir del 2 a 1 hem fet una baixada física.


Les santcugatenques amplien a tres els punts respecte el descens, tenint en compte que l'Extremadura Arroyo, cuer, ha perdut 0 a 3. La setmana que ve el Volei Sant Cugat visita la pista de l'Haro Rioja Voley.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.