El Volei Sant Cugat examina el seu creixement a la pista d'un dels grans de Superlliga, l'Haro Rioja Voley


  • Comparteix:

Imatge del partit de l'anterior jornada davant el CVB Barça / Font: Rfevb.com

Imatge del partit de l'anterior jornada davant el CVB Barça / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat posa a prova el seu creixement a la pista d'un dels principals equips de la Superlliga Femenina, l'Haro Rioja Voley. Les de Rafa Ruiz es veuen les cares amb les de La Rioja aquest dissabte a les sis de la tarda i ho fan després d'haver puntuat els últims dos partits. Al rival de les vermell-i-negres hi haurà una santcugatenca, la jugadora internacional formada al planter vermell-i-negre Raquel Brun.

Després d'un inici de curs d'adaptació a una categoria tan forta com la Superlliga, el Volei Sant Cugat sembla haver trobat la tecla competitiva adequada i ha agafat una renda de tres punts respecte el descens, que el marca un únic equip, el cuer, que a hores d'ara és l'Extremadura Arroyo. De fet, les santcugatenques van esgarrapar un punt en el darrer compromís davant el potent CVB Barça, el cinquè punt de la temporada.

Ara bé, el compromís d'aquest cap de setmana és un dels més complicats, tenint en compte que és al domicili d'un dels candidats al títol i tercer a la classificació a hores d'ara, l'Haro Rioja Voley. L'Haro ha guanyat set dels 11 partits que ha disputat, i amb 23 punts és a sis del segon, el CV Haris de Tenerife. Bona mostra del seu potencial, en el qual destaca el rendiment de la santcugatenca Raquel Brun, és el partit d'anada: triomf plàcid a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.