El Volei Sant Cugat supera el VP Madrid i suma tres punts vitals per assegurar la permanència

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat derrota amb claredat el Voley Playa Madrid (3-1) i suma els tres punts per primera vegada aquesta temporada després de completar un gran partit davant un rival directe. Les santcugatenques han estat superiors en gairebé totes les fases del matx i han aconseguit una victòria clau per allunyar-se del fantasma del descens, que queda a vuit punts de distància.

El pavelló de Valldoreix ha presentat novament una gran entrada per veure el partit corresponent a la setzena jornada de la Superlliga femenina de voleibol. El Volei Sant Cugat ha sortit disposat a confirmar les bones sensacions demostrades en els últims enfrontaments i ha portat la iniciativa del joc i del marcador durant el primer i el segon set. Els dos períodes han tingut una dinàmica similar: després d'un inici igualat, les locals han obert forat a l'electrònic i han sabut mantenir i eixamplar els avantatges per imposar-se 25-18 en el primer i 25-16 en el segon.

Les madrilenyes han reaccionat en el tercer període i les santcugatenques han anat a remolc tota l'estona per acabar caient 22-25. Tot i el revés, l'equip dirigit per Rafa Ruiz no ha deixat escapar l'oportunitat i ha sentenciat el matx amb un gran quart set que també ha arrencat amb màxima igualtat fins que les locals s'han escapat en el marcador i han acabat guanyant per un clar 25-16.

El tècnic del Volei Sant Cugat es mostra ambiciós de cara al tram final de la temporada.

Rafa Ruiz

Queda molta lliga i no hi ha res matemàtic. Però la victòria ens fa estar més tranquils i poder mirar cap amunt.

La setmana que ve, les santcugatenques viatgen a Tenerife per enfrontar-se a l'Aguere, conjunt de la zona mitja-alta de la classificació.