El Volei Sant Cugat cau a la pista de l'Aguere Tenerife, però suma un punt més que l'allunya del descens


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit disputat al pavelló de Valldoreix / Font: Volei Sant Cugat

Imatge de l'últim partit disputat al pavelló de Valldoreix / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat cau (3-2) a la pista de l'Aguere Tenerife però es manté a vuit punts del descens. El partit, corresponent a la dissetena jornada de la Superlliga femenina, ha estat molt igualat i s'ha decidit en el set de desempat.

El conjunt santcugatenc ha demostrat la progressió en el joc de les darreres jornades i ha estat a punt de superar el quart classificat, l'Aguere. El matx ha començat amb el primer set guanyat de manera ajustada per les santcugatenques (24-26). Al segon període ha canviat la dinàmica i les locals han fet un pas endavant per imposar-se per 25-17, un domini que s'ha mantingut en el tercer set (25-16). Amb el 2 a 1, les santcugatenques no s'han deixat intimidar i han empatat el matx després de guanyar el quart set per 21-25.

El cinquè i definitiu parcial ha caigut del bàndol local (15-13), després que el Volei Sant Cugat s'encallés quan dominava per 8-12. El tècnic de les santcugatenques, Rafa Ruiz, valora el bon moment de forma de l'equip i el punt aconseguit en una pista complicada.

Rafa Ruiz

Això confirma que som un equip dur, que estem fent bona feina. Hem gratat un punt a la pista del cinquè classificat i podríem haver guanyat.


Les vermell-i-negres eixamplen a vuit punts la distància amb el descens. La Superlliga femenina s'atura la setmana que ve. Les santcugatenques tornaran a la competició d'aquí a 15 dies a la pista de l'Avarca de Menorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.