Voleibol: Marc Llinars és confirma oficialment com a entrenador del Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Marc Llinars és el nou entrenador del Voleibol Sant Cugat per la propera temporada. L'equip tècnic del club vermell-i-negre continua negociant per decidir qui serà el segon entrenador. Els nous fitxatges del club santcugatenc es faran públics a finals de setmana.

El Club Voleibol Sant Cugat ja té entrenador per la propera temporada, es tracta del veterà Marc Llinars. El nou tècnic es perdrà la pretemporada i no podrà fer-se càrrec del conjunt vermell-i-negre fins el 18 de setembre ja que treballa amb la Federació Espanyola. El Club ha decidit que Jordi Alcaraz durà a terme la pretemporada fins que Llinars ocupi el càrrec. Carles Castro, president de Club Voleibol Sant Cugat, comenta que ja fa temps que tenien a Marc Llinars en consideració per dirigir el conjunt local.

Carles Castro

Ja fa temps que haviem pensat en Llinars, però necessitavem algú que ocupés el seu lloc fins que ell pogués terballar amb nosaltres.


Pel que fa el segon entrenador, l'equip tècnic continua negociant i el seu nom es farà púbic el proper divendres. Els nous fitxates també es donaran a conèixer al llarg d'aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.