El Club Voleibol Sant Cugat té la primera oportunitat de signar la salvació matemàtica a Superlliga


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, a punt per tancar la salvació davant la seva afició / Font: Voleibol Sant Cugat

El Volei Sant Cugat, a punt per tancar la salvació davant la seva afició / Font: Voleibol Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat té aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda la primera oportunitat de tancar la salvació matemàtica a Superlliga Femenina. Les de Rafa Ruiz signaran la permanència si superen per 3 a 0 o 3 a 1 l'Extremadura Arroyo en la seva visita aquesta jornada al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les extremenyes arriben a la cita després de guanyar el primer partit de la temporada, ho van fer davant el Voley Playa Madrid la setmana passada.

Al tram inicial de temporada, Rafa Ruiz i les seves jugadores poc podien preveure la possibilitat de tancar la permanència a la màxima categoria estatal quan encara restessin tres jornades per al final. Ara bé, el paper ascendent del conjunt i la incidència de la brasilera Carla Moreira, un fitxatge que s'ha convertit en la màxima anotadora per partit de tota la lliga, ha multiplicat el rendiment de l'equip i l'ha arribat a situar avantpenúltim.

Així, ha anat posant terra per mig amb l'últim classificat, un Extremadura Arroyo que des de fa setmanes ocupa la cua de la taula classificatòria i que s'ha anat perfilant com el clar candidat a descendir. Una condició que pot acabar materialitzant-se aquesta jornada, sempre que perdi per 3 a 0 o 3 a 1 davant el Volei Sant Cugat, resultat que salvaria de manera matemàtica les santcugatenques.

Amb un Pavelló de Voleibol de Sant Cugat que s'espera ple a vessar, les vermell-i-negres ho tindrien tot de cara a les següents setmanes si guanyessin 3 a 2 tot i no tancar la permanència aquesta jornada, tenint en compte que a hores d'ara són sis els punts que separen tots dos equips. El precedent, a més, somriu les de Rafa Ruiz: a la primera volta, van assolir el primer triomf del curs a la pista extremenya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.