El Volei Sant Cugat visita el totpoderós Naturhouse Ciudad de Logroño per pair la salvació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat es desplaça a la pista del campió de les últimes dues edicions de la Superlliga Femenina, el Naturhouse Ciudad de Logroño, per jugar el primer partit després de signar la salvació matemàtica a la màxima categoria del voleibol estatal. Logronyeses i santcugatenques s'enfronten aquest dissabte a les set de la tarda, en un matx en què les de Rafa Ruiz provaran a desafiar la tirania d'un Naturhouse que aquest curs encara no ha perdut en lliga, tot i caure a la final de Copa davant l'Haris.

Amb l'objectiu esportiu a la butxaca, els fronts oberts del Volei Sant Cugat s'orienten ara més cap els despatxos que no a la pista. El club té pendent tres situacions clau: saber on jugarà Carla Moreira la temporada que ve, saber si Rafa Ruiz renovarà com a tècnic i saber si DSV seguirà sent el patrocinador de l'entitat. Amb aquests dubtes institucionals visita el primer equip la pista d'un Naturhouse que és líder i que encara no ha perdut.

Ara bé, les logronyeses van patir fa poc un dur revès: després de dues temporades assolint el doblet, amb Superlliga i Copa de la Reina, va veure com l'Haris canari trencava aquesta hegemonia a l'última edició de la competició del KO. Això ha situat la Superlliga com un objectiu absolutament prioritari, i fins que no arribi el play-off per al títol el Naturhouse intentarà no tenir cap altra ensopegada en els tres partits que falten de fase regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.