Forcadell: 'Hem de donar suport a l'esport femení i que ocupi el lloc que li pertoca'


  • Comparteix:

Mercè Conesa, Núria Terribas i Carme Forcadell amb les jugadores del CV Sant Cugat.

Mercè Conesa, Núria Terribas i Carme Forcadell amb les jugadores del CV Sant Cugat.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha assistit al matx entre el DSV-Club Voleibol Sant Cugat i l'Haris Tenerife on ha defensat la importància de l'esport femení i ha remarcat que cal donar-li més suport. Forcadell creu que han de ser els mateixos mitjans de comunicació els que facin més visible l'esport femení i també esports com el voleibol, que tenen menys difusió que d'altres i se'ls considera minotaris.

Forcadell creu que no només a Catalunya, sinó a tots els països del món, l'esport masculí és molt més visible que el femení i que això s'ha de canviar. La presidenta del Parlament destaca el fet que hi ha esports que encara tenen menys difusió pel fet de ser femení i dels anomenats minoritaris, com ho pot ser el cas del voleibol i l'hoquei.

Carme Forcadell

Per més bones que siguin les noies, sempre queden en segon terme respecte a l'esport masculí i els hem de donar suport. També tenen el problema quan són esports minoritaris, com passa amb el voleibol i l'hoquei.


Forcadell ha estat testimoni de la victòria del Voleibol Sant Cugat (3-0) davant l'Haris Tenerife. També ha assistit al matx l'alcaldessa, Mercè Conesa. Forcadell i Conesa s'han fet una fotografia de família amb les jugadores del primer equip i els directius del conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.