L'infantil A del Club Voleibol Sant Cugat certifica l'accés a la fase final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Les jugadores celebren el títol de lliga aconseguit en l'última jornada  Font: Pere Casajoana

Les jugadores celebren el títol de lliga aconseguit en l'última jornada Font: Pere Casajoana

L'infantil A del Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix un bitllet per a la fase final del Campionat de Catalunya, que es disputa dissabte i diumenge de la setmana que ve a Granollers, després de tancar la fase regular en primera posició. L'equip d'Eros Ortíz ha fet bona la participació a la lliga i disputarà de forma directa les semifinals del Català. El conjunt santcugatenc es va proclamar campió de Catalunya l'any passat i va tancar la participació al Campionat d'Espanya en novè lloc.

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat es jugarà l'accés al torneig estatal en un play-off en què també participaran el CV Vall d'Hebron, l'AEC Vallbona Granollers, el CVB Barça, el CV Lloret, el CV Olot, el CV Premià de Dalt i el CECELL Lleida.

Les santcugatenques són un fix al campionat de Catalunya i esperen repetir l'actuació d'edicions anteriors per coronar-se campiones del voleibol català i lluitar en el Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.