El juvenil del Volei Sant Cugat accedeix invicte a la segona fase del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha protagonitzat un contundent inici / Font: Federació Catalana Voleibol

El Volei Sant Cugat ha protagonitzat un contundent inici / Font: Federació Catalana Voleibol

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat buscarà un lloc a les semifinals del Campionat d'Espanya femení després de superar la primera fase de grups de manera invicta. L'equip de Leo Passerine ha guanyat els tres partits que ha disputat i s'enfrontarà a la lligueta prèvia a les semifinals al Torrelavega i al Doket Elite Voley canari. Aquest divendres jugarà davant tots dos equips i, en cas d'acabar en primera posició d'aquest grup 3 de la segona fase, es classificarà per a les semis.

El Voleibol Sant Cugat ha protagonitzat un inici immillorable de campionat, amb un ple de triomfs a la primera fase: les santcugatenques van obrir foc amb contundència davant Emevé (0-3), van suar per superar l'Universidad de Granada (2-3) però es van acabar enduent una victòria clau i, finalment, han passat per sobre també del Fortuna Ke Ardo (3-0), el conjunt basc. Això li ha atorgat la primera plaça amb sis punts i el passaport a la següent ronda.

En aquesta segona fase, en què hi ha els 12 millors equips de la competició, el conjunt de Leo Passerine ha quedat enquadrat al grup 3. El primer enfrontament serà davant el Torrelavega aquest divendres a les dotze del migdia, mentre que en el segon es veurà les cares amb el Doket Elite Voley a dos quarts de vuit. Les càntabres han acabat segones a la primera fase, amb dos triomfs i una derrota, mentre que les canàries ho han guanyat tot fins ara.

Les vermell-i-negres accediran a semifinals si acaben en primer lloc d'aquesta lligueta de segona ronda. Els partits per ser a la final se celebraran la tarda de dissabte, mentre que el torneig acabarà diumenge amb els enfrontaments finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.