El juvenil del Volei Sant Cugat, subcampió d'Espanya en perdre la final davant l'Alcobendas


  • Comparteix:

L'equip juvenil del DSV-Volei Sant Cugat, subcampió estatal / Font: Cedida

L'equip juvenil del DSV-Volei Sant Cugat, subcampió estatal / Font: Cedida

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd la final (3-0) del Campionat d'Espanya davant l'Alcobendas en una competició disputada a la Corunya. Les santcugatenques han plantat cara davant un rival que ha demostrat el potencial a la pista. Les de Leo Passerine han fet un Estatal brillant amb una sola derrota, la que l'ha deixat sense el títol.

El conjunt santcugatenc ha arribat a l'Estatal sense fer massa soroll i amb l'objectiu d'arribar a les semifinals. L'equip ha anat creixent amb cada partit i ha sumat tots els enfrontaments de la primera i la segona fase amb victòria.

Les santcugatenques arribaven a la final després de superar (3-1) el Covadonga a les semifinals, però en el matx decisiu no han tingut pràcticament opcions de guanyar, tot i que els parcials han estat bastant ajustats. Els dos primers han caigut del bàndol madrileny per un idèntic 25-19 i el tercer que ha certificat el triomf de l'Alcobendas (25-16).

Les de Leo Passerine s'han coronat com el segon millor equip estatal juvenil. El Covadonga ha ocupat la tercera posició del podi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.