El 14è Torneig Internacional Miquel Martínez de volei es disputa entre el 14 i el 17 setembre


  • Comparteix:

El 14è Torneig Internacional de volei Miquel Martínez arriba a Sant Cugat a mitjans de setembre

El 14è Torneig Internacional de volei Miquel Martínez arriba a Sant Cugat a mitjans de setembre

El 14è Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat- Miquel Martínez es disputarà entre el 14 i el 17 de setembre al pavelló de Valldoreix i al pavelló de la Rambla del Celler a les categories infantil, cadet i juvenil. El Volei Sant Cugat ha confirmat que participaran 44 equips i amb equips estrangers que estan pendents de confirmar l'assistència al campionat.

El torneig del Volei Sant Cugat ja s'ha consolidat a nivell internacional i és un referent europeu. El Tor Sapienza i l'Anderlini italià ja han confirmat la participació, però encara queden alguns clubs estrangers que han d'acabar de tancar l'assistència. Alcobendas, Getxo i FC Barcelona són altres clubs que també hi seran presents.

El 14 i 15 de setembre es disputa la fase local a Valldoreix i el 16 i 17 es farà la fase final a Sant Cugat. La presentació dels equips serà el 16 de setembre a les sis de la tarda i les finals diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.