Taylor Paulson, Marta Garcia i Nuria de León tanquen la plantilla del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

Marta Garcia, amb el dorsal número 1, en acció en un partit / Font: Cedida

Marta Garcia, amb el dorsal número 1, en acció en un partit / Font: Cedida

La punta Marta Garcia provinent de l'Esplugues, la central nord-americana Taylor Paulson procedent de la lliga finlandesa i la punta juvenil del CIDE balear Nuria de León són les tres incorporacions del Club Voleibol Sant Cugat per a la propera temporada a Superlliga. El conjunt santcugatenc tanca la plantilla amb aquestes tres incorporacions i començarà la pretemporada el 21 d'agost.

El Volei Sant Cugat ha reaccionat ràpid després de les baixes d'Aitana Garcia, fitxada pel CV Barcelona, i Laura Brun, encara sense equip. El conjunt de Rafa Ruiz ha tancat tres fitxatges que certifiquen una plantilla d'11 jugadores. La punta Marta Garcia provinent de l'Esplugues de Primera Nacional i la central nord-americana Taylor Paulson, que ha jugat a la lliga finlandesa, seran jugadores importants a l'equip. La tercera incorporació és Nuria de León, que alternarà el primer equip amb el juvenil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.