El 14è Torneig Internacional de volei base Miquel Martínez reunirà 48 equips entre el 14 i el 17 setembre


  • Comparteix:

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es va proclamar subcampió d'Espanya el passat mes d'abril

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es va proclamar subcampió d'Espanya el passat mes d'abril

La 14a edició del Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez es disputarà entre el 14 i el 17 de setembre i reunirà 48 equips entre les categories infantil, cadet i juvenil. El Tor Sapienza italià amb dos equips i el Lugano suís amb un seran els equips estrangers de la competició. Els dos primers dies es jugarà la primera fase al pavelló de Valldoreix i el cap de setmana la fase final del torneig es traslladarà a la ZEM de la Rambla del Celler. La presentació dels equips del DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà dissabte a les sis de la tarda i les finals diumenge al migdia.

El torneig organitzat pel club santcugatenc està consolidat a nivell internacional i és un referent europeu. L'Alcobendas, Getxo i FC Barcelona són altres clubs que també hi seran presents.

El bon moment del voleibol formatiu santcugatenc va quedar demostrat la temporada passada, amb un subcampionat d'Espanya juvenil i un Campionat de Catalunya infantil, com a principals èxits esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.